Vacature adviseur klimaatinstallaties en verduurzaming

'Je raakt hier gelukkig nooit uitgeleerd!’

“We zoeken een Adviseur Klimaatinstallaties en verduurzaming die technisch goed op de hoogte is van installaties want de werkvoorraad is groot. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je al vaker je werk in direct contact met opdrachtgevers hebt uitgevoerd. Dus we zoeken echt wel iemand die al enigszins beslagen ten ijs kan komen.”

“Maar natuurlijk staan we als collega’s altijd voor je klaar als je de behoefte hebt om te spiegelen of je te helpen wat kennis bij te schaven.  Je raakt hier gelukkig nooit uitgeleerd!”

Cornell de Bruin, adviseur

Ben jij een professional met ambitie om jezelf verdere te ontwikkelen tot senior adviseur of zelfs bedrijfsleider? Dan is hier de kans, want wij willen jouw expertise en enthousiasme verwelkomen in ons team!

Staat jou droomfunctie er niet tussen maar wil je toch eens een kop koffie komen drinken voor een kennismaking, stuur dan een mail naar: a.van.wijk@niag.nl

ADVISEUR KLIMAATINSTALLATIES EN VERDUURZAMING

Als de Nederlandse Installatie Advies Groep in Dronten zijn we een vooraanstaande speler in ons vakgebied. Onze expertise, mentaliteit, ervaring, flexibiliteit en vermogen tot innovatief denken hebben ons de afgelopen jaren laten groeien tot een zeer gerespecteerd bedrijf, waaruit door heel Nederland regelmatig bijzondere opdrachten worden toegekend.

Het bedenken van praktische, duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken is onze dagelijkse kernactiviteit, waarbij de belangen van onze klanten altijd voorop staan.

Vastbesloten om onze positie verder te versterken, omarmen we de komende jaren nieuwe mogelijkheden met open armen. We kijken vol enthousiasme uit naar een prachtige, veelbelovende kans om een ADVISEUR KLIMAATINSTALLATIES EN VERDUURZAMING toe te voegen aan ons team.

Meer info

Wat kan je verwachten als Adviseur Klimaatinstallaties en verduurzaming?
Wat voor projecten kom je tegen?
Wat vragen wij van jou als Adviseur Klimaatinstallaties en verduurzaming?
Wat bieden wij jou als Adviseur Klimaatinstallaties en verduurzaming?

Reageren

Klaar om deel uit te maken van een team dat de standaard zet voor duurzaamheid? Solliciteer nu en breng jouw expertise naar voren in een omgeving die jouw visie omarmt en waardeert!

Wij ontvangen graag jouw CV, met een korte motivatie! Deze mag je sturen naar a.van.wijk@niag.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met onze directeur Arthur van Wijk: 06-512 468 14

Twijfel je bij deze vacature of je wel voldoende bagage hebt om te solliciteren? Schroom niet om toch even langs te komen voor een gesprekje. Gewoon om aan te voelen of het iets voor je is. Je kunt altijd even een mail sturen naar info@niag.nl. Wij pikken het dan wel op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info

Laatste Projecten

Chauffeursruimte busstation Amsterdam CS te Amsterdam

Chauffeursruimte busstation Amsterdam CS te Amsterdam

Voor de chauffeursruimte op het busplatform bij het Centraal Station in Amsterdam is NIAG de installatie adviseur. NIAG heeft een functioneel bestek opgesteld.

Station Amsterdam...

Lees meer
Duurzaamheidsonderzoek Quintus Kampen

Duurzaamheidsonderzoek Quintus Kampen

Bij het monumentale pand Quintus, in de oude binnenstad van Kampen, zijn de gasketels technisch afgeschreven. Voor de gemeente onderzocht NIAG mogelijkheden om de warmteopwekking van dit pand...

Lees meer
Fort de Gagel te Utrecht

Fort de Gagel te Utrecht

NIAG heeft advies gegeven voor het opstellen van een installatietechnische en bouwfysisch Programma van Eisen voor de herbestemming en uitbreiding van Fort De Gagel.

Fort...

Lees meer
Gemeentehuis Oldebroek

Gemeentehuis Oldebroek

NIAG heeft voor het gemeentehuis van gemeente Oldebroek een duurzaamheidsonderzoek uitgevoerd en aansluitend advies gegeven over de inpassing van duurzame installaties.

Het gemeentehuis...

Lees meer
Poppodium De Helling Utrecht

Poppodium De Helling Utrecht

De luchtbehandelingsinstallatie in het poppodium de Helling was verouderd en veroorzaakte diversen klachten. NIAG heeft advieswerkzaamheden verricht voor het aanpassen en vervangen van de...

Lees meer