Stages en afstuderen

Stages en afstuderen bij NIAG

NIAG staat open voor iedereen die zich wil oriënteren en/of verdiepen op het gebied van gebouwinstallaties. Daarom is er bij NIAG volop ruimte voor stagiairs en afstudeerders.

Stages

Tijdens je opleiding krijg je veel theorie. Natuurlijk wil je die theorie graag in de praktijk brengen. Gelukkig geeft je school daar gelegenheid voor door middel van praktijkleren of door middel van een stageperiode.

Zoek je een stageplaats in de installatiebranche en heb je meer iets met het uitdenken, beoordelen en uitwerken van gebouwinstallaties dan met het fysiek sleutelen aan installaties? Wil je je opgedane kennis uitbreiden met kennis uit de praktijk? NIAG  maakt altijd mogelijkheden voor stagiair(e)s die graag willen leren, gemotiveerd zijn en interesse hebben in het vakgebied.

Om je een goede stageplaats te bieden, waarbij je zo goed mogelijk functioneert binnen ons bedrijf, hebben we de volgende aandachtspunten opgesteld:

– De stageperiode duurt minimaal 3 maanden
– Je bent gedurende je stageperiode meestal 5 dagen in de week aan het werk bij NIAG.
– Je opleiding heeft een raakvlak met het vakgebied.
– Je hebt plannen om iets soortgelijks te gaan doen na het afronden van je opleiding.

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving en wil je graag kennis maken om te kijken wat de mogelijkheden voor je binnen het bedrijf zijn? Neem dan contact met ons op.

Afstudeerprojecten

De markt verandert voortdurend. Ook op het gebied van installatietechniek gebeurt er veel. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe inzichten hebben hun invloed in de installatiebranche. Moet je voor je opleiding onderzoek doen naar ontwikkelingen binnen de sector of richt jij je op marketingonderzoek voor de installatiebranche? Heb je een onderzoeksonderwerp, waarin wij je van dienst kunnen zijn? Of wil je graag begeleiding in het vinden van een goed onderzoeksonderwerp?

NIAG vindt het belangrijk dat jong talent de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij afstudeerders volop de gelegenheid om mee te draaien in ons bedrijf. Denk je dat NIAG wat voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan samen wat je mogelijkheden zijn bij NIAG.

Laatste projecten

Verduurzaming monumenten in maatschappelijk vastgoed

Verduurzaming monumenten in maatschappelijk vastgoed

Het verduurzamen van monumenten is ingewikkelder omdat hun historische waarde behouden moet blijven

Lees meer
Energiescan Centraal Museum Utrecht.

Energiescan Centraal Museum Utrecht.

Energieadvies Museum Utrecht: Duurzaamheidsadvies voor Monumentaal Erfgoed

Lees meer
Nieuw klimaatsysteem Pride Mobility Enkhuizen

Nieuw klimaatsysteem Pride Mobility Enkhuizen

Pride Mobility Products is wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van mobiliteitsproducten zoals scootmobielen, elektrische rolstoelen en sta-op-stoelen. Pride Mobility zet zich in om mensen met een mobiliteitsstoornis te ondersteunen een zo actief mogelijk leven te leiden door middel van hoogwaardige, innovatieve producten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amerika in Exeter, Pennsylvania met daarnaast vestigingen in Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk en Nederland(Enkhuizen).

Lees meer
Duurzame binnenklimaatoplossing voor Dopper

Duurzame binnenklimaatoplossing voor Dopper

Voor het nieuwe onderkomen van Dopper, producent van waterflessen aan de Gonnetstraat
in Haarlem, mochten wij de installatieconcepten ontwerpen.

Lees meer
Aangenaam toeven in monumentale Stadskazerne

Aangenaam toeven in monumentale Stadskazerne

Het gebouw van de Stadskazerne in Kampen is vanaf de IJsselmuidense oever, de blikvanger bij
uitstek van het prachtige IJsselfront. Het statige gebouw kent een bijzondere historie die reeds in de
18de eeuw begon. In 1851 werd de zogeheten J. B. van Heutszkazerne gebouwd als uitbreiding van
de ‘stadscaserne’ dat toentertijd niet veel meer was dan een grote woning met manege.

Lees meer