Vacature Engineer/Ontwerper klimaatinstallaties en verduurzaming

'Je raakt hier gelukkig nooit uitgeleerd!’

“We zoeken een Engineer/Ontwerper Klimaatinstallaties en Verduurzaming die technisch goed op de hoogte is van installaties want de werkvoorraad is groot. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goed contact hebt met onze adviseurs en opdrachtgevers om ze te ondersteunen bij vraagstukken. Dus we zoeken wel iemand die al enigszins beslagen ten ijs kan komen.”

“Maar natuurlijk staan we als collega’s altijd voor je klaar als je de behoefte hebt om te spiegelen of je te helpen wat kennis bij te schaven.  Je raakt hier gelukkig nooit uitgeleerd!”

Cornell de Bruin, adviseur

Ben jij klaar om jouw passie voor duurzaamheid om te zetten in concrete actie? En wil je dit doen in een stimulerende werkomgeving waarin jouw ideeën worden gewaardeerd en jij kansen krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen? Solliciteer dan direct en maak deel uit van ons team dat werkt aan een groenere en schonere toekomst voor iedereen!

Staat jou droomfunctie er niet tussen maar wil je toch eens een kop koffie komen drinken voor een kennismaking, stuur dan een mail naar: a.van.wijk@niag.nl

ENGINEER/ONTWERPER KLIMAATINSTALLATIES EN VERDUURZAMING

Als de Nederlandse Installatie Advies Groep in Dronten zijn we een vooraanstaande speler in ons vakgebied. Onze expertise, mentaliteit, ervaring, flexibiliteit en vermogen tot innovatief denken hebben ons de afgelopen jaren laten groeien tot een zeer gerespecteerd bedrijf, waaruit door heel Nederland regelmatig bijzondere opdrachten worden toegekend.

Het bedenken van praktische, duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken is onze dagelijkse kernactiviteit, waarbij de belangen van onze klanten altijd voorop staan.

Vastbesloten om onze positie verder te versterken, omarmen we de komende jaren nieuwe mogelijkheden met open armen. We kijken vol enthousiasme uit naar een prachtige, veelbelovende kans om een ENGINEER/ONTWERPER KLIMAATINSTALLATIES toe te voegen aan ons team.

Meer info

Wat kun je verwachten als Engineer/Ontwerper klimaatinstallaties en verduurzaming
Wat voor projecten kom je tegen?
Wat vragen wij van jou?
Wat mag je van ons verwachten

Reageren

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en samen met ons bij te dragen aan een duurzamere toekomst? Solliciteer vandaag en maak deel uit van ons team!

Wij ontvangen graag jouw CV, met een korte motivatie! Deze mag je sturen naar a.van.wijk@niag.nl.

Heb je nog vragen of wil je snel langs komen, neem dan contact op met Arthur van Wijk via 06 512 468 14 of a.van.wijk@niag.nl.

Twijfel je bij deze vacature of je wel voldoende bagage hebt om te solliciteren? Schroom niet om toch even langs te komen voor een gesprekje. Gewoon om aan te voelen of het iets voor je is. Je kunt altijd even een mail sturen naar info@niag.nl. Wij pikken het dan wel op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info

Laatste Projecten

Chauffeursruimte busstation Amsterdam CS te Amsterdam

Chauffeursruimte busstation Amsterdam CS te Amsterdam

Voor de chauffeursruimte op het busplatform bij het Centraal Station in Amsterdam is NIAG de installatie adviseur. NIAG heeft een functioneel bestek opgesteld.

Station Amsterdam...

Lees meer
Duurzaamheidsonderzoek Quintus Kampen

Duurzaamheidsonderzoek Quintus Kampen

Bij het monumentale pand Quintus, in de oude binnenstad van Kampen, zijn de gasketels technisch afgeschreven. Voor de gemeente onderzocht NIAG mogelijkheden om de warmteopwekking van dit pand...

Lees meer
Fort de Gagel te Utrecht

Fort de Gagel te Utrecht

NIAG heeft advies gegeven voor het opstellen van een installatietechnische en bouwfysisch Programma van Eisen voor de herbestemming en uitbreiding van Fort De Gagel.

Fort...

Lees meer
Gemeentehuis Oldebroek

Gemeentehuis Oldebroek

NIAG heeft voor het gemeentehuis van gemeente Oldebroek een duurzaamheidsonderzoek uitgevoerd en aansluitend advies gegeven over de inpassing van duurzame installaties.

Het gemeentehuis...

Lees meer
Poppodium De Helling Utrecht

Poppodium De Helling Utrecht

De luchtbehandelingsinstallatie in het poppodium de Helling was verouderd en veroorzaakte diversen klachten. NIAG heeft advieswerkzaamheden verricht voor het aanpassen en vervangen van de...

Lees meer